KO SMO MI?

Privredno društvo SIMANT, za 10 godine od osnivanja, uspjelo je da se pozicionirana crnogorskom i regionalnom tržištu i uspješno posluje u respektabilnoj konkurenciji.

Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu izvršnog direktora, predanosti ciljevima i odgovornom menadžerskom timu, zaposleni u Simantu su u potpunosti posvećeni svojoj viziji i misiji.

Odgovornost, odmjerenost i radna etika koji ide u korak sa svjetskim trendovima,obezbijedili su “SIMANT” d.o.o. prohodnost do najkvalitetnijih svjetskih brendova auto i moto guma, akumulatora, ulja, alu-felgi i dr.

„SIMANT“ d.o.o, je ekskluzivni distributer GOODYEAR, DUNLOP, FULDA, SAVA i DIPLOMAT putničkih guma i DUNLOP moto guma.


Takođe u ponudi imamo sve ostale svjetske proizvođače.

Privrednodruštvo “SIMANT” d.o.o., kao direktan uvoznik kvalitetne i standardizovane robe ,preko veleprodaje snabdijeva asortimanom roba preko  kupaca u Crnoj Gori i regionu, a maloprodajni objekat lociran je na Karabuškom polju u Tuzima, nadomak Podgorice, uz regionalni međunarodni put Podgorica – Božaj – Skadar, u sklopu servisa i sjedišta uprave.

Nudimo korisnicima jednostavne i složene mehaničarske usluge, reglažu, sezonsko skladištenje guma pod povoljnim uslovima.
Razvojnom koncepcijom predviđeno je otvaranje Poslovne jedinice na sjeveru Crne Gore i na primorju, čija realizacija je u toku, uz kvalifikovanu radnu snagu i visoko stručni menadžerski tim.

Kvalitetna usluga, ljubazno i profesionalno osoblje, koje pruža ovo privredno društvo, čini našu ponudu primamljivom za  6.931 kupaca i korisnika usluga.